Expeditie Schiermonnikoog

Kosten

Groepen €27,50 per persoon

Duur

1,5 – 2 uur, inclusief uitleg en begeleiding

Wanneer

het hele jaar door
Schuilt er in jou een ware avonturier en heb je altijd al willen deelnemen aan Expeditie Robinson? Dan is dit je kans! Ook bij onze Expeditie Schier wordt in teams voor de overwinning gestreden. Geen zorg: je hoeft niet op een onbewoond eiland te overleven, maar we hebben wel hindernisbanen, immuniteitsproeven en natuurlijk een finale proef. Expeditie Schier is een avontuurlijke en uitdagende activiteit!
Uitdaging 80%
Fysieke Inspanning 30%
Plezier 100%

Voor wie?

De Expeditie Schiermonnikoog kan worden gespeeld door groepen vanaf 15 personen. Leuk als vrijgezellenuitje of teamuitje. En ook erg geschikt voor gezinnen en families.  

Een expeditie iets voor jou?

Ontdek het avontuur op Schiermonnikoog – jouw eigen Expeditie Robinson voor groepen!

Stap uit je comfortzone en omarm het ultieme eilandavontuur met onze op maat gemaakte Expeditie Schiermonnikoog. Net als de bekende Expeditie Robinson, dagen wij jouw groep uit om samen te werken, strategieën te bedenken en de natuurlijke schoonheid van Schiermonnikoog te ontdekken.

Wat staat je te wachten? Een dag vol spannende uitdagingen op het prachtige Waddeneiland, waar teambuilding en plezier hand in hand gaan. Werk samen om survivalvaardigheden te testen, puzzels op te lossen en creatieve opdrachten te voltooien. Jullie worden begeleid door ervaren instructeurs die zorgen voor een veilige en onvergetelijke ervaring.

Of je nu een bedrijfsuitje, teambuilding evenement of vriendengroep hebt, onze Expeditie Schiermonnikoog biedt een unieke en opwindende manier om de banden te versterken en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Trek je schoenen uit, voel het zand tussen je tenen en omarm de uitdagingen die voor je liggen op het prachtige Schiermonnikoog!

Ben je klaar voor het avontuur van je leven? Neem contact met ons op om jouw Expeditie Schiermonnikoog te plannen en bereid je voor op een dag vol teamwork, plezier en natuurlijke pracht.

Reserveer nu

onze activiteiten

Explore Schier!

Wat jouw idee van de perfecte stranddag ook is, wij hebben het allemaal. Laat ons je helpen bij het plannen van een onvergetelijke ervaring op de prachtige stranden van Schiermonnikoog.