Powerkiten/ vliegeren

Kosten

€23,50 per persoon

Duur

1 uur

Wanneer

Het hele jaar door
Powerkiten Schiermonnikoog – Bijna iedereen heeft wel eens gevliegerd tijdens een dagje op het strand. Wil je liever wat meer actie? Bij ons kun je een workshop Powerkiten volgen op het strand van Schiermonnikoog. Powerkiten lijkt op vliegeren, maar is een stuk uitdagender. Je bestuurt de vlieger met meerdere lijnen en als je het een beetje in je vingers hebt, krijg je tijdens de workshop een steeds grotere kite: voor nog meer power, actie en uitdaging. Je stapt van het strand als een volleerd vliegeraar.
Uitdaging 90%
Fysieke Inspanning 50%
Plezier 100%

Voor wie?

Een workshop powerkiten is geschikt voor zowel de jonge avonturiers als voor de oudere waaghalzen. Je kunt bij ons in je eentje terecht, maar ook met je hele gezin, team of bedrijf. Wij passen de activiteit graag aan zodat het goed past bij jullie tijd op Schiermonnikoog. Heb je iets in gedachten dat je graag wil leren? Laat het ons weten!

Powerkiten iets voor jou?

Ontdek de adrenaline van het besturen van vliegers in de krachtige winden van Schiermonnikoog met onze spectaculaire powerkite-ervaringen, geschikt voor alle leeftijden en niveaus.

Of je nu een beginner bent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of een ervaren kiter die de ultieme kick wil ervaren, onze powerkite-activiteiten zijn ontworpen voor iedereen. Onze deskundige instructeurs staan klaar om je de basisprincipes bij te brengen en je te begeleiden bij het beheersen van deze opwindende sport.

Voel de sensatie van de krachtige wind die je vlieger omhoog tilt terwijl je het prachtige landschap van Schiermonnikoog bewondert. Of je nu met vrienden, familie of collega’s bent, powerkiten bij By Chris op Schier biedt een unieke en verkwikkende ervaring die de teamgeest versterkt en onvergetelijke herinneringen creëert.

Kies voor een enerverende groepsactiviteit, een gezinsuitje of een teambuildingsevenement, en ontdek de magie van powerkiten op het adembenemende Schiermonnikoog. By Chris staat garant voor een veilige, opwindende en onvergetelijke ervaring in de wereld van powerkiten. Neem de controle over de wind en beleef een avontuur dat je nog lang zult koesteren.

Reserveer nu

onze activiteiten

Explore Schier!

Wat jouw idee van de perfecte stranddag ook is, wij hebben het allemaal. Laat ons je helpen bij het plannen van een onvergetelijke ervaring op de prachtige stranden van Schiermonnikoog.