Suppen Schiermonnikoog

Kosten

€21,- per SUP per uur

Duur

1 uur, inclusief uitleg

Wanneer

Bij mooie dagen
Suppen op de Noordzee bij Schiermonnikoog geeft het ultieme gevoel van vrijheid. Na de instructies en uitleg van veiligheid, pak je de SUP op en kun je zelfstandig peddelen. We gebruiken de SUP’s voor losse verhuur, maar kan natuurlijk ook als combinatie activiteit worden gebruikt. Reserveer dus een SUP voor als je op vakantie bent of als onderdeel van jouw bedrijfsuitje. Het Suppen op de Noordzee is anders dan Suppen op een meertje of in de grachten. Je krijgt bij ons te maken met stroming (eb en vloed), hogere golven en branding.
Uitdaging 60%
Fysieke Inspanning 60%
Plezier 100%

SOORTEN SUP’S

Lichte SUP’s: Voor lichtere personen of kinderen hebben we kleinere SUP’s. Deze zijn makkelijker te besturen en lichter.

Inflateble SUP’s: Deze opblaasbare SUP’s worden standaard gebruikt

Familie SUP: Met het hele gezin of vrienden op één SUP? Dat kan. Deze SUP is 5 meter lang en 1,5 meter breed. Hier kunnen maximaal 6 volwassenen op Suppen.

Suppen iets voor jou?

HOGERE GOLVEN

Door de korte hogere golven van de Noordzee is het bij de start erg lastig om op je SUP te kunnen blijven staan. Daarom leren we je eerst balans te krijgen door op je knieën te peddelen. Daarna kan je pas gaan staan.

STROMING (EB EN VLOED)

Elke dag hebben we te maken met stroming. We zullen je vertellen wat stroming doet en hoe hier mee om te gaan. Niet altijd is het Suppen op Schiermonnikoog mogelijk/ slim. Dit heeft voornamelijk te maken met de stroming. Uiteraard adviseren wij jullie hierover.

BRANDING

Naast het Suppen leren we je ook oe het Suppen in de branding werkt. De branding maakt het Suppen spectaculair. Dit vereist wel wat oefening, maar als je de smaak te pakken hebt kan je golfsurfen op een SUP.

Reserveer nu

onze activiteiten

Explore Schier!

Wat jouw idee van de perfecte stranddag ook is, wij hebben het allemaal. Laat ons je helpen bij het plannen van een onvergetelijke ervaring op de prachtige stranden van Schiermonnikoog.