Buggy Kiten

Kosten

€61,- per uur

Duur

1 uur, inclusief uitleg en begeleiding

Wanneer

het hele jaar door
Ontdek de ongeëvenaarde sensatie van buggy kiten op het adembenemende Schiermonnikoog. Laat de wind je leiden terwijl je over de uitgestrekte stranden van dit prachtige eiland raast. Ervaar de perfecte combinatie van avontuur, natuur en snelheid, allemaal op één van de meest unieke locaties van Nederland. Welkom bij een onvergetelijke buggy kite-ervaring op Schiermonnikoog!
Uitdaging 70%
Fysieke Inspanning 75%
Plezier 100%

Voor wie?

Als je het vliegeren met grotere vliegers (powerkiten) goed door hebt, is het kitebuggyen een logische volgende stap: de krachten die je hebt leren beheersen kun je nu gaan gebruiken om in de buggy over het strand te vliegen.

Buggy kiten iets voor jou?

Bij ons staat avontuur centraal, en we nodigen je uit om de sensatie van het buggy kiten te ervaren op prachtige locaties. Of je nu een ervaren kitesurfer bent of een absolute beginner, onze buggy kiten activiteiten zijn ontworpen om iedereen een onvergetelijke ervaring te bieden.

Stap in een speciaal ontworpen buggy, bevestigd aan een krachtige vlieger, en voel de adrenaline door je aderen stromen terwijl je over het strand scheert. Onze deskundige instructeurs begeleiden je stap voor stap, zodat je veilig kunt genieten van de opwindende combinatie van snelheid, controle en natuurkrachten.

Of je nu op zoek bent naar een leuke groepsactiviteit, een teambuilding-evenement of gewoon een persoonlijke uitdaging, buggy kiten is de perfecte keuze. Geniet van de vrijheid van het rijden over uitgestrekte stranden, voel de wind in je haren en ervaar de kracht van de natuur op een unieke manier.

Neem de controle over je avontuur en ontdek de sensatie van buggy kiten met ons. Boek vandaag nog en laat de wind je naar ongekende hoogten voeren!

We verhuren onze Buggy’s ook. We vragen je dan wel om ons te overtuigen dat je het kan en weet wat je doet.

Reserveer nu

onze activiteiten

Explore Schier!

Wat jouw idee van de perfecte stranddag ook is, wij hebben het allemaal. Laat ons je helpen bij het plannen van een onvergetelijke ervaring op de prachtige stranden van Schiermonnikoog.