Activiteiten

Onze activiteiten

Voor de perfecte dag op Schier!

Ben je op zoek naar de ultieme stranddag op Schiermonnikoog? Zoek dan niet verder! Ons team helpt je graag bij het plannen van de perfecte stranddag. We bieden een verscheidenheid aan spannende activiteiten die je tijd op het eiland zeker onvergetelijk zullen maken.

Blokarten

Blokarten of strandzeilen op Schiermonnikoog is een prachtige manier om de kracht van de wind om te zetten in snelheid. Met een beetje wind vlieg je al snel over het strand. Het is uitdagend, spannend en eenvoudig te leren.

Powerkiten

Powerkiten Schiermonnikoog – Bijna iedereen heeft wel eens gevliegerd tijdens een dagje op het strand. Wil je liever wat meer actie? Bij ons kun je een workshop Powerkiten volgen op het strand van Schiermonnikoog.

Expedite Schier

Schuilt er in jou een ware avonturier en heb je altijd al willen deelnemen aan Expeditie Robinson? Dan is dit je kans!

Buggy kiten

In je handen voel je de wind aan de vlieger trekken. Het strand vliegt onder je door. Met je voeten vertel je de buggy precies waar je heen wil.

Suppen

Suppen op de Noordzee bij Schiermonnikoog geeft het ultieme gevoel van vrijheid. Na de instructies en uitleg van veiligheid, pak je de SUP op en kun je zelfstandig peddelen.

Discgolf op het strand

Ontdek de magie van discgolf op het strand met onze exclusieve clinic!

Combinatie workshop Powerkiten / Blokarten

Wil je zowel Powerkiten als Blokarten? Dan is deze gecombineerde workshop iets voor jou.

Fly-/ Landboarden

Landboarden is een opwindende activiteit die de sensatie van surfen combineert met de kracht van vliegeren.

Interactieve Games

Welkom bij onze opwindende wereld van interactieve speurtochten!

Beachvolleybal

Zandstuivers en zilte zeelucht: Beachvolleybal op Schiermonnikoog!

Beachvolleybal 3×3

Mini Beachvolleybal op Schiermonnikoog: Adrenalinekicks en Strandpret! Laat je meeslepen door de dynamiek van mini beachvolleybal op Schiermonnikoog!

Bubble voetbal

Bubbel Voetbal: Voetbal op z’n Leukst! Op zoek naar een hilarische activiteit voor je volgende feestje of teamuitje?

Ultimate Frisbee

Rennen, springen en duiken over het zachte strandzand, terwijl je de frisbee door de wind gooit en vangt.

Avontuur & Actie op Schier

by Chris voor de onvergetelijke stranddag op Schier

Wat jouw idee van de perfecte stranddag ook is, wij hebben het allemaal. Laat ons je helpen bij het plannen van een onvergetelijke ervaring op de prachtige stranden van Schiermonnikoog.

Erik Schattevoet
Lees verder
Vandaag bij Chris met de kinderen strandzeilen gedaan. Erg leuk weer! Ontvangst bij Chris is altijd leuk en mensen doen echt hun best om je een welkom gevoel te geven. Ben je toch op Schier landt dan zeker even hier 😉
Mike De Jong
Lees verder
We hebben ons echt onwijs vermaakt! Een regenachtige ochtend mocht de pret niet drukken. Chris is bovendien een vrolijke optimist die de stemming er goed in weet te houden. Dit gaan we absoluut nog eens doen!
Norinda Isberta
Lees verder
Superrr. Spontane ingeving en het mocht! De eigenaar deed helemaal niet moeilijk. Er was 1 kart vrij en die kon gebruikt worden. Mijn vriend even blij maken met een half uurtje blow karting. Hij was als een kind zo blij. Bedankt Chris!!!!!

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Ja we doen by Chris net even dat stapje extra.