Groepen & Uitjes

Ook voor groepen & uitjes

Welkom bij By Chris op Schiermonnikoog, uw ultieme partner voor het organiseren van onvergetelijke uitjes op dit prachtige eiland. Wij nemen de stress en planning uit uw handen en zorgen voor een naadloze ervaring, van begin tot eind.

Stap aan boord van uw eigen schip en geniet van een schilderachtige overtocht naar het adembenemende Schiermonnikoog. Bij aankomst staat er een warm welkom op u te wachten, gevolgd door een zorgvuldig samengestelde lunch met lokale smaken.

Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, familiereünie of een gezellig uitstapje met vrienden, wij bieden een scala aan activiteiten die perfect aansluiten op uw wensen. Verken het eiland met op maat gemaakte rondleidingen, neem deel aan boeiende teambuildingactiviteiten of geniet van ontspannen momenten op het strand.

Laat uw zorgen achterwege, want ook het diner is bij ons in goede handen. Onze culinaire experts zorgen voor een smaakvolle afsluiting van uw dag met een diner dat de lokale keuken eert.

By Chris op Schiermonnikoog staat garant voor een volledig georganiseerd uitje, waarbij elk detail zorgvuldig is overwogen. Laat ons uw verwachtingen overtreffen terwijl u zich overgeeft aan de charme van Schiermonnikoog. Maak van uw uitje een onvergetelijke ervaring met de professionele diensten van By Chris.

Alvast wat ideeën op doen? Zie onderstaande websites van Buitengewoon Events of Waddenspellen

Buitengewoon Events

  1. Bij Chris bieden we een unieke service waarbij we uw hele dag, van begin tot eind, kunnen organiseren.
  2. In samenwerking met Buitengewoon Events zorgen we ervoor dat elk aspect van uw dag perfect gepland en uitgevoerd wordt.
  3. Of het nu gaat om een speciale gelegenheid, een zakelijk evenement of een bruiloft, wij nemen de volledige organisatie uit handen.
  4. Van locatiekeuze en catering tot entertainment en logistiek, wij werken samen met de experts van Buitengewoon Events om uw dag onvergetelijk te maken.
  5. Kies voor de zorgeloze aanpak van By Chris en geniet van een naadloos georganiseerde dag in samenwerking met de ervaren professionals van Buitengewoon Events.

Waddenspellen

Ontdek de magie van het Waddengebied met de interactieve speurtochten en games van Waddenspellen! Of je nu met vrienden, familie of het gezin bent, onze spellen bieden avontuur en plezier voor iedereen. Verken de prachtige Waddenkust terwijl je uitdagende puzzels oplost en spannende missies volbrengt. Onze spellen zijn ontworpen voor groepen en gezinnen, waardoor iedereen samen kan genieten van een unieke ervaring. Duik in de mysteries van het Waddengebied, los raadsels op en creëer blijvende herinneringen. Maak je klaar voor een dag vol interactief plezier met Waddenspellen – waar avontuur en gezelligheid samenkomen!