Interactieve Games

Kosten

€ 30,00 per team

Duur

2,5 uur

Wanneer

hele jaar
Welkom bij onze opwindende wereld van interactieve speurtochten! Stap in en laat je meeslepen door avontuur en mysterie terwijl je deelneemt aan onze unieke ervaringen. Gewapend met slim denkwerk, teamwork en een scherp oog voor detail, ga je op zoek naar aanwijzingen, los je puzzels op en ontrafel je verborgen geheimen. Of je nu een doorgewinterde speurneus bent of gewoon op zoek bent naar een spannend avontuur, onze speurtochten bieden een onvergetelijke reis vol opwinding en uitdaging. Ben je er klaar voor om de mysteries te ontrafelen en de adrenaline te voelen stromen?
Uitdaging 80%
Fysieke Inspanning 30%
Plezier 100%

Voor wie?

Onze Interactieve Games zijn geschikt voor verschillende doelgroepen, waaronder natuurliefhebbers, families, bedrijven, educatieve instellingen, en spelenthousiastelingen. De spellen zijn ontworpen om mensen te laten genieten van de schoonheid en biodiversiteit van het Waddengebied, terwijl ze tegelijkertijd een educatieve en vermakelijke ervaring bieden.

Interactieve games iets voor jou?

Ontdek het prachtige Schiermonnikoog op een unieke manier met onze interactieve speurtochten! Stap in de voetsporen van eilander legendes, terwijl je de verborgen schatten van dit betoverende eiland verkent.

Onze speurtochten zijn perfect voor gezinnen, vriendengroepen en avonturiers van alle leeftijden. Gewapend met een smartphone en een scherp oog voor detail, ga je op een boeiende ontdekkingsreis door de schilderachtige straatjes, duinen en bossen van Schiermonnikoog.

Laat je verrassen door uitdagende puzzels, intrigerende verhalen en adembenemende landschappen terwijl je samenwerkt om de mysteries van het eiland te ontrafelen. Of je nu een lokale inwoner bent of voor het eerst Schiermonnikoog bezoekt, onze speurtochten bieden een unieke en onvergetelijke ervaring voor iedereen.

Klaar voor een avontuur vol spanning, plezier en ontdekking? Boek nu jouw interactieve speurtocht bij By Chris op Schier en beleef Schiermonnikoog zoals nooit tevoren!

Reserveer nu

onze activiteiten

Explore Schier!

Wat jouw idee van de perfecte stranddag ook is, wij hebben het allemaal. Laat ons je helpen bij het plannen van een onvergetelijke ervaring op de prachtige stranden van Schiermonnikoog.